ارز دیجیتال q
اموزش تکنولوژیترفند های تلگرام

پاک کردن اکانت تلگرام ( دیلیت اکانت همیشگی )

دیلیت اکانت تلگرام
آموزش حذف اکانت تلگرام و از بین بردن آن در سه سوت

اگر به دنبال حذف اکانت تلگرام خود هستید جای درستی امده اید ، در این صفحه با اموزش پاك كردن اكانت تلگرام براي هميشه در خدمت شما هستیم، در این مقاله پرسش و پاسخ هایی را درباره دیلیت اکانت تلگرام با هم مرور میکنیم:

دلایل حذف حساب تلگرام چیست؟
نکاتی که باید قبل از دیلیت اکانت به آن فکر کنید
اموزش حذف حساب تلگرام به صورت مرحله به مرحله
سوالات متداول در مورد پاک کردن اکانت تلگرام
حذف اکانت تلگرام بدون دسترسی به شماره 

دلایل حذف حساب تلگرام

شاید برای شما پیش امده باشد که بخواهید حساب تلگرام خود را حذف کنید. تلگرام از جمله برنامه هایی است که امکاناتی فراوانی برای کاربران خود تدارک دیده است و دست ان هارا برای مدیریت حساب کاربری شان باز گذاشته است. ممکن است موقع امتحانات فارغ التحصیلی دانشگاهیتان رسیده و دوست دارید اطراف خود را خلوت کنید و به درس خواندن مشغول شوید، یا شاید دوست دارید اکانت شما از اول بازسازی شود و یا شاید هم مزاحمی دارید ک میخواهید از شر ان خلاص شوید، برای حل تمام این مشکلات باید اکانت تلگرم خود را دیلیت کنید، خوب است بدانید زمانی که حساب خود را حذف میکنید تاریخچه فعالیت های شما در حساب قبلی دیگر به شما مربوط نخواهد بود البته ان ها بر روی سرور های تلگرام باقی میمانند ولی نگران نباشید برنامه تلگرام قوانین حفاظت از حریم شخصی خوبی دارد و اطلاعات شمارا با به همین راحتی ها با کسی اشتراک نمیدهد.

همچنین بخوانید : جایگزین تلگرام 

نکاتی که قبل از دیلیت اکانت باید به ان فکر کنید

قبل از انجام این کار خوب است چند نکته را به شما یاد اور شوم:
1. در صورت حذف اکانت تمام مکالمات شما گروه ها و کانال هایی که عضو ان بوده اید دیگر قابل دسترس نخواهند بو دو برای استفاده دوباره از انها باید ثبت نام کنید.
2.همانطور که گفته شد اطلاعات شما بر روی سرور های تلگرام باقی میمانند و برای همیشه حذف نمیشوند (مگر اینکه قبل از حذف اکانت خود شخصا مسیج هایی ک هبه دیگران ارسال گرده اید را حذف کنید)
3.مواقعی وجود دارد که بعد از حذف حساب تلگرام به شما اجازه ثبت نام دوباره و دریافت کد تایید هویت را نمیدهد. این کار را تلگرام برای جلوگیری از Spam انجام میدهد اگر بعد از اینکه حساب خود را پاك کردید با اخطار telegram too many attempts مواجه میشوید اگر چنین یچزی دیدید اصلا نترسید چند روز صبر کنید و دوباره تلاش کنید.
4. با حذف حساب تلگرام ویدئوها، عکس ها، فایل های گیف و هر انچه با برنامه تلگرام دانلود کرده بودید سر جای خود میمانند و حذف حساب به معنای حذف اطلاعات دانلودی توسط شما نیست.
5. تمام استیکرهایی که جمع اوری کرده اید حذف خواهد شد.

آموزش حذف حساب تلگرام به صورت مرحله به مرحله

برای حذف اکانت  باید مراحل زیر را دنبال کنید :

1.با مروگر خود به ادرس حذف حساب تلگرام مراجعه کنید،
2. به هنگام ورود به صفحه مذکور تلگرام متنی را به شما نشان میدهد به شرح زیر:

Log in here to manage your apps using Telegram API or delete your account. Enter your number and we will send you a confirmation code via Telegram (not SMS).

که ترجمه ان بدین شرح است : در این قسمت وارد شوید تا بتوانید برنامه های خود را توسط API تلگرام مدیریت  و یا  حساب تلگرام خود را حذف کنید. شماره تلفن خود را وارد کنید تا ما برای شما کد اهراز هویت را بفرستیم (این کد به برنامه تلگرام شما ارسال میشود نه به صورت اس ام اس).
3. در کادر قرمز رنگ کوچک شماره تماس خود را وارد کرده (شماره را به صورت 98XXXXXXXXXXX+ وارد کنید) و منتظر بمانید کد اهراز هویت به حساب تلگرام شما ارسال شود ( از صفحه ای که با مرورگر خود باز کردید خارج نشوید)،

دیلیت حساب تلگرام / delete accoun
قدم به قدم حذف حساب تلگرام

4. بعد از انجام اینکار یک کادر جدید در زیر کادر دوم ظاهر شده و تلگرام از شما میخواهد کد اهراز هویت را وارد کنید. کد مربوطه که در تلگرام خود دریافت کرده اید را اینجا وارد کنید.

حذف اکانت تلگرام - دیلیت اکانت تلگرام
دریافت کد اهراز هویت جهت حذف حساب برنامه تلگرام
کد اهراز هویت برای حذف حساب تلگرام - دیلیت اکانت تلگرام
وارد کردن کد اهراز هویت جهت پاك كردن حساب تلگرام

5. اگه تمام مراحل فوق را به صورت صحیح انجام داه باشید، سه گزینه مشاهده میکنید که عبارتند از :

Api development tools
Delete account
Log out

حذف اکانت تلگرام اندروید / حذف تلگرام سریع
سه گزینه جهت انتخاب هنگام حذف تلگرام

گزینه اول برای توسعه دهندگان تلگرام و کار با API است.
گزنیه دوم یعنی “Delete account” آن چیزی است که ما دنبال آن میگردیم که به معنای حذف حساب است،شما باید این گزینه را فشار بدهید.

گزینه سوم “log out” نیز برای صرف نظر از حذف حساب تلگرام است، اگه از دیلیت حساب منصرف شدید این گزینه رو فشار بدهید.

6. در صورت انتخاب عبارت Delete account صفحه جدیدی به شما نمایش داده میشود که تلگرام از شما سوال کرده است که آیا مطمعن به حذف حساب خود هستید؟ و متنی به زبان انگلیسی درآن وجود دارد که بدین شرح است :

If you delete your account, all your messages and contacts will be deleted beyond retrieval. All groups and channels that you’ve created will be orphaned and left without a creator (but admins will retain their rights). Warning! Please only delete your account if you no longer want to use Telegram. If you delete your account now, it may not be possible to sign up again for several days. – If you want to change your number in Telegram – If your account was limited due to spam-related activity, deleting it will not remove the limitations.

ترجمه متن بالا :

اگر حساب خود را حذف کنید، تمام پیام ها و مخاطبان شما بدون امکان بازگشت حذف خواهند شد، تمام گروه ها و کانال هایی که ساخته اید بدون سازنده میمانند (البته مدیرانی ک معین کرده اید در جای خود با همان اختیارات خواهند ماند). هشدار! لطفا حساب تلگرام خود را فقط در صورتی حذف کنید که دیگر قصد استفاده از تلگرام را ندارید. اگر الان به حذف حساب خود اقدام کنید ممکن است برای چند روز امکان ثبت نام مجدد را نداشته باشید. – اگر مایلید شماره تلفن مربوط به تلگرام خود را عوض کنید به این لینک مراجعه کنید و اگر حساب شما به خاطر فعالیت های مرتبط با ارسال هرزنامه دچار محدودیت شده است، حذف آن این محدودیت هارا برطرف نخواهد کرد.

با خواندن متن بالا متوجه شدید که در صورت حذف حساب تلگرام اگر ریپورت تلگرام دارید حذف نمیشود و در جای خودش باقی میماند.

اگر با متن بالا موافقید روی گزینه “Delete My Account” کلیک کنید.

از بین بدرن حساب تلگرام - دیلیت اکانت تلگرام
delete account telegram
تبریک میگویم : حساب شما به صورت کامل حذف شد.

حذف اکانت تلگرام بدون دسترسی به حساب 

اگر به حسابی که قرار است حذف کنید دسترسی ندارید تنها راه حل این است که از یک دستگاه دیگر که قبلا روی ان همان حساب تلگرام را ایجاد کرده اید استفاده کرده و کد اهراز هویت را از دستگاه دوم ببینید. من توصیه میکنم حتما در کنار تلگرام موبایل از تلگرام ویندوز نیز استفاده و آن را نصب کنید تا در صورت عدم دسترسی به حساب اول دچار مشکل نشوید.

سوالات متدوال در مورد پاک کردن اکانت تلگرام

در صورت حذف حساب تلگرام آیا هشدار هایی (notifications) که هنگام ملحق شدن به تلگرام گرفته اید هم حذف خواهند شد؟
خیر چنین اتفاقی نخواهد افتاد و تلگرام عبارت deleted account را به مخاطب شما نمایش میدهد.

آیا با حذف حساب خود پیام هایی که به دیگران ارسال کرده اید نیز حذف خواهد یا در جای خود باقی میمانند؟
خیر در صورت حذف حساب همه چیز در جای خود باقی است ولی دیگر به حساب شما مربوط نمیشود (لینک نمیشود) البته شما میتوانید قبل از پاك كردن حساب، به صورت دستی پیام هایی که به دیگران فرستاده اید را حذف کنید.

آیا برای حذف تلگرام ایکس (x) نیز همین مراحل را باید طی کرد؟
بله برای حذف تلگرام ایکس مراحل گفته شده را انجام دهید.

امیدوارم آموزش دیلیت اکانت برای شما مفید بوده باشد. اگر سوال یا مشکلی جهت انجام حذف حساب تلگرام خود یا دیگر کلاینت های غیر رسمی تلگرام مثل تلگرام طلایی دارید، حتما در قسمت نظرات بپرسید و من سعی میکنم تمام آنهارا جواب دهم.

این مطلب رو چه قدر دوست داشتی؟
[تعداد: 0 میانگین رای: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا