ارز دیجیتال q
اموزش تکنولوژی

آموزش بلاک کردن فن و انفالو کردن در تیک تاک

featured image for unfollow tiktok how to
عکس ویژه برای مقاله

TikTok ، شبکه اجتماعی مبتنی بر ویدیو است که به کاربران اجازه می دهد کلیپ های ویدیویی کوتاه از 15 ثانیه تا یک دقیقه کامل را برای طرفداران و طرفداران خود ایجاد و پخش کنند ، از میان شبکه های اجتماعی جدید و محبوب امروز (بخصوص در میان کاربران جوان) تیک تاک محبوب ترین است، از زمان ادغام با شبکه اجتماعی سابق (و کاملاً مشابه) Musical.ly ، تیکتاک به طرز باورنکردنی محبوب شد و از برنامه هایی نظیر فیس بوک و اینستاگرام از لحاظ تعداد دانلود ماهانه پیشی گرفته است.

TikTok کمتر در مورد بازاریابی خود مانند Facebook یا LinkedIn فکر میکند و بیشتر به فکر کاربرانش است  به شکلی دوست دارد انها به تولید داب اسمش وویدئوهای جذاب مشغول باشند و در این امرنیز کمک های بسیاری به انها کرده است (از جمله وجود افکت های تیک تاک) هرچه محتوای آپلود شده بهتر باشد ، دنبال کننده بیشتری جذب خواهید کرد و طرفداران بیشتری نیز به دست می آورید.

فهرست این مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) :

حذف و بلاک فن (فالوور) در تیک تاک

برخورد با طرفداران مشکل ساز! حذف آنها ممکن است کمی ناراحت کننده باشد اما گاهی ممکن است لازم باشد. این کاری نیست که بخواهید به سادگی انجام دهید ، اما اگر لازم باشد ، در اینجا نحوه حذف هواداران در TikTok را به شما اموزش میدهیم.

  • برنامه TikTok را در دستگاه خود باز کنید.
  • پروفایل خود را انتخاب کرده و طرفداران را انتخاب کنید.
  • فن مورد نظر برای حذف را انتخاب کنید و نماد منو سه نقطه را در بالا سمت راست انتخاب کنید.
  • در نهایت بلاک را انتخاب کنید.

نکته : در برنامه تیک تاک فن همان فالوور است ، برای اینکه کلمه فالوور در ایسنتاگرام استفاده میشود تیک تاک تصمیم گرفته به جای فالوور از فن استفاده کند

این فن اکنون از دیدن هر چیزی که آپلود کنید و از تعامل با شما در TikTok جلوگیری خواهد کرد. امیدوارم که این کافی باشد تا او رفتار خود را تغییر دهد

حذف فن بودن کسی در تیک تاک

اگر فن یک شخص هستید و الان تصمیم گرفته اید دیگر طرفدار او نباشید میتوانید از روش زیر استفاده کنید .

  • برنامه TikTok را بر روی تلفن خود باز کنید.
  • پروفایل خود را در پایین سمت راست صفحه انتخاب کنید.
  • دنبال کردن را انتخاب کنید و سپس گزینه Following را کنار نام شخصی که میخواهید انفالو کنید انتخاب کنید.

با این روش خیلی سریع یک نفر را انفالو میکنید و دیگر آن شخص را دنبال نمی کنید. البته هیچ تأیید و سوالی از سمت برنامه از شما نمیشود باید قبل از اینکار کاملا اطمنیان خاطر داشته باشید و توجه کنید  که این امر سریعاً اتفاق می افتد. این ممکن است در اینده تغییر کند اما در نسخه فعلی روال کار اینگونه است

.
امیدوارم این اموزش برای شما مفید بوده باشد در صورتی که نیاز به کمک داشتید و یا در هر کدام از مراحل فوق مشکلی دارید حتما در قسمت نظرات اعلام فرمایید. ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم از همراهی شما متشکریم.

این مطلب رو چه قدر دوست داشتی؟
[تعداد: 1 میانگین رای: 4]

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا